Herberg Thijssen
Spoorstraat 5, 5821 BB Vierlingsbeek
Telefoon: 06-23469071
E-Mail:cafe@herbergthijssen.nl
Welkom
facebook twitter youtube
maarten

Maarten Hermans.

Welkom bezoeker/klant.

Allereerst bedankt voor uw bezoek aan onze site en uw interesse.

Als nieuwe uitbater van Herberg Thijssen wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Maarten Hermans geboren te Dinther op 23 december 1964, een dorp onder de rook van ’s Hertogenbosch. Na mijn opleiding genoten te hebben als vakbekwaam Hovenier ben ik momenteel werkzaam als werkvoorbereider/calculator bij een middel groot hoveniersbedrijf bij ons in de regio. Naast mijn werk ben ik meerdere malen actief bezig geweest in de horeca, eerst met het organiseren van zelfstandige evenementen zoals concerten van BZN, Rowwen Heze, Normaal, Golden Earring en nog tal van andere uit Nederlands bekende groepen. Daarnaast heb ik als zelfstandige ondernemer een 2 tal horecazaken gerund de eerste zaak was een echt Dorpscafé ‘Durpscafe De Linde’ en de laatste zaak was een café met grote zaal ‘Cafe zaal Jan van Erp’. Samen met mijn vrouw Tineke zijn we na een lange zoektocht naar een nieuwe zaak die bij ons zou passen uit gekomen bij Cafe ’t Hoekje in Vierlingsbeek.

Onze visie.

In onze steeds meer individualiserende snelle gehaaste maatschappij is er steeds minder aandacht voor ons als mens en tijd voor elkaar. Toch heeft eenieder van ons behoefte aan rust, gezellig samen zijn al dan niet onder het genot van een drankje. Een plek om je thuis te voelen met anderen, een plek waar een luisterend oor aanwezig is, een plek om te feesten, een plek om de alledaagse dingen even te vergeten. Herberg Thijssen zal zo’n plek zijn. Herberg Thijssen is de plek waar je de mooie dingen van het leven met elkaar kunt delen. Met een drankje aan de bar, op het terras of een feest met vrienden of familie. Maar ook de minder leuke dingen van het leven zoals een intiem samen zijn na het verlies van een dierbare, is bij ons mogelijk.

Uniek in Nederland.

Bavaria uit Lieshout is onze hoofdbrouwerij, maar daar de toekomstige horecamarkt zal gaan veranderen willen wij en Bavaria hierop nu al inspelen. De klant wil meer keuze mogelijkheden in de horeca. Daarom hebben wij en Bavaria de handen ineen geslagen en heeft u als klant op dit moment bij ons de keuze uit 2 soorten A-merk pilsener. Vanaf 1 mei kunt u namelijk kiezen voor Bavaria of Heineken pilsener van de tap.

Graag tot ziens bij Herberg Thijssen.