Herberg Thijssen
Spoorstraat 5, 5821 BB Vierlingsbeek
Telefoon: 06-23469071
E-Mail:cafe@herbergthijssen.nl
Bed & Breakfast
facebook twitter youtube

PRIJZEN

- 1 nacht
Eenpersoonskamer incl. ontbijt vanaf € 52,50 p.n.

Tweepersoonskamer incl. ontbijt vanaf € 62,50 p.n.

Genoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.
m.u.v. boekingen op vrijdag,zaterdag of zondag.

- Haal en Brengservice Pieterpad € 15,00 per keer.

- Honden welkom € 10.00 p.n.

- Lunchpakket € 7,50 p.p.

************************ Annuleringsvoorwaarden.

Gratis annuleren tot 7 dagen voor incheckdatum, bij wijziging of annulering daarna of indien u niet komt opdagen (no show) wordt 100% in rekening gebracht.

Uniforme Voorwaarden Horeca (NL).
Uniforme Voorwaarden Horeca (DE).
Uniforme Voorwaarden Horeca (EN)
.


Reserveren

bed&breakfast1

Bed and breakfast (B&B) Herberg Thijssen is gelegen in het hart van het Noord-Brabantse dorp Vierlingsbeek. De B&B aan de Spoorstraat 5 bestaat uit drie tweepersoonskamers met een gezamenlijk badkamer. Herberg Thijssen beschikt tevens over een café, een grote zaal die 150 personen kan herbergen en een cafetaria.

Vierlingsbeek is gelegen op de grens van de provincies Noord-Brabant en Vierlingsbeek, met de Maas en het Maasheggengebied op loopafstand en plaatsen als Boxmeer, Overloon en Venray en het Duitse grensgebied om de hoek.

Wandelaars kunnen in Vierlingsbeek en omgeving hun hart ophalen. Niet alleen vanwege de vele natuur- en cultuurroutes, maar ook vanwege het Pieterpad, de bekendste langeafstandswandelroute van Nederland. Vierlingsbeek is het eindpunt van etappe 19 en beginpunt van etappe 20 van dit Pieterpad (dagetappes 6 en 7 uit deel II). Daarnaast zijn in de regio tal van fietsroutes uitgezet, onder meer langs de Maas door het Maasheggenlandschap.

B&B Herberg Thijssen is een ideale plek om na een lange dag wandelen of fietsen tot rust te komen. In de ‘huiskamer van Vierlingsbeek en omstreken’ kunnen de gasten niet alleen overnachten, maar tevens genieten van een diversiteit aan eten en drinken. Herberg Thijssen biedt tevens een uitgebreid assortiment aan speciaalbieren. Arrangementen met overnachting, inclusief ontbijt en diner, zijn natuurlijk ook mogelijk. De multifunctionaliteit en de gemoedelijke Brabantse gastvrijheid kenmerken B&B Herberg Thijssen.

Vanuit Vierlingsbeek, dat vanwege het eigen station en de ligging aan de A73 uitstekend bereikbaar is, zijn ook eenvoudig dagtrips naar bijvoorbeeld het ZooParc en het oorlogsmuseum in Overloon, Toverland in Sevenum en steden als Venlo, Nijmegen en Eindhoven te maken.

bed&breakfast1
bed&breakfast2
bed&breakfast3
bed&breakfast4
bed&breakfast5
hertogjanarrangement
pieterpadarrangement
3_daagsearrangement
Reserveren